Nieuws

Companya werkt in goede samenwerking met andere professionals. Hierdoor kunnen we je altijd prima van dienst zijn. In 2016 werkte Companya voor de TU Delft, een nieuwe opdrachtgever. Voor de Ontwikkelingsvisie TU Noord onderzoekt de TU samen met de gemeente Delft de mogelijkheden voor een integrale en gezamenlijke gebiedsvisie. De TU heeft de gebouwen Gele Scheikunde en Biotechnologie in de Julianalaan inmiddels verlaten. Dit biedt kansen voor een andere dynamiek in de wijk, waarvan ook de botanische tuin deel uitmaakt. Voor dit open planproces is omgevingscommunicatie en stakeholdermanagement nodig. Hiervoor kreeg Companya de opdracht.

Companya voert maandelijks intervisietrainingen uit voor groepen teamleiders en projectleiders van VluchtelingenWerk Zuidwest Nederland.  Er worden diverse groepen begeleid in de regio Rotterdam, Den Haag en Zeeland

Een belangrijke klant in de afgelopen jaren was Spoorzone Delft. De gemeente Delft en ProRail zijn in 2009 onder de gezamenlijke naam Spoorzone Delft een verbintenis aangegaan voor de ontwikkeling van het gebied rondom het station in Delft. Premier Mark Rutte kwam een kijkje nemen. Anja Klaver was hier interim-manager/hoofd Communicatie & Omgeving. De tunnel is klaar en het nieuwe station is begin 2015 voor het publiek geopend. Nu zijn de verdere ontwikkelingen voor het gebied bovenop de spoortunnel en het station gaande.

Door samen te werken in netwerken is altijd ruimte voor nieuwe opdrachten. Aarzel niet om te mailen of te bellen. Companya zorgt voor een snelle reactie.

   Spoortunnel Delft